Onderhoudsontract

Onderhoud

Goed en regelmatig onderhoud aan kritische productiemiddelen bewijst in de dagelijkse praktijk zijn waarde. Onze service engineers signaleren in een vroeg stadium onvolkomenheden aan uw analyse- en meetinstrumenten. Doordat u deze onvolkomenheden tijdig laat opsporen en verhelpen voorkomt u problemen en verlengt u de levensduur. Hierdoor bent u verzekerd dat uw bedrijfsprocessen gewoon door kunnen gaan. U kunt via dit formulier een service aanvraag doen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Welke instrumenten komen in aanmerking?

  • mPulse Vulcan LIBS analysers van Hitachi High-Tech
  • X-MET serie XRF analysers van Hitachi High-Tech
  • OES analysers van Hitachi High-Tech
  • Rohmann Wervelstroom (Eddy Current) instrumenten, probes en kalibratieblokken

De Looper ANALYTICAL biedt diverse mogelijkheden voor het afsluiten van onderhoudscontracten. Neem hierover contact met ons op.

 

Onderhoudscontract

Voordelen van een onderhoudscontract

Een onderhoudscontract biedt u allerlei voordelen.

Bedrijfszekerheid
Regelmatig en goed onderhoud voorkomt kostbare storingen, verlengt de levensduur van de apparatuur en helpt u te voldoen aan de wettelijke eisen.

Kostenbeheersing
Met een servicecontract krijgt u meer grip op de operationele kosten van uw instrument(en) en unit(s). De kosten voor onderhoud en/of kalibratie worden inzichtelijk en voorspelbaar, terwijl de kosten van ongeplande stilstand en onverwacht onderhoud worden geminimaliseerd.

Maatwerkafspraken
Wij plannen de service samen met u in, op momenten dat het ú uitkomt.

Comfort van goede afspraken
In één keer het totale onderhoud voor een langere periode vastleggen geeft rust en zekerheid. Minder kans op storingen is ook minder kans op uitval van het instrument. Mocht zich tussentijds onverhoopt iets voordoen met uw instrument, dan is één telefoontje naar De Looper Analytical genoeg. We zullen ons uiterste best doen het probleem snel en goed op te lossen.

Vakkundige specialisten
Onze service-engineers zijn echte specialisten. Ze zijn gecertificeerd om preventief onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften uit te voeren. Jaarlijks volgen zij trainingen bij de fabriek om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Huur instrument en reserveonderdelen
De Looper Analytical beschikt over een voorraad reserveonderdelen en indien nodig kan een instrument worden gehuurd. Hierdoor hoeft uw bedrijfsproces geen onnodige vertraging op te lopen wanneer uw instrument bij ons is voor onderhoud.

Hogere restwaarde van uw instrument en/of apparatuur bij inruil/verkoop
Een onderhoudscontract kunt u op elk moment gedurende de levensduur van een door ons geleverd meetinstrument of inspectieapparaat afsluiten. Vraag onze collega’s van de supportafdeling via ons contactformulier naar de mogelijkheden.

 

Adjusteren

De Looper Analytical kan desgewenst ook uw inspectieapparatuur adjusteren op (half)jaarlijkse basis. We beschikken over gecertificeerd referentiemateriaal en -apparatuur. Zo blijft uw instrument de juiste analyses geven en kunt u vertrouwen op uw analyse instrument.