Spectrometer inruil programma

Ruil nu uw oude LIBS, XRF of OES spectrometer in voor een gloednieuwe Hitachi High -Tech analyser. Ongeacht de leeftijd, merk of type.

Soms lijkt het voordeliger om nog een paar jaar langer met uw oude spectrometer door te gaan en zo een investering uit te stellen.
Echter is snelheid van analyse, frustratie van de inspecteur bij haperende hard- of software, maar vooral nauwkeurigheid en de mogelijkheid om veel meer elementen te kunnen analyseren dan ooit te voren ook heel veel waard. Het bespaart u kosten van duur onderhoud of terugkerende reparaties. Zeker doordat onze laatste generatie analysers allemaal zijn uitgerust met cloud reporting functies, mogelijkheden om data direct via WiFi op de server op te slaan of real time te delen met uw smartphone. Werk met de nieuwste online rapportage tools als ExTopeConnect en voeg snel foto’s en documenten toe aan uw analyses.

Bent u overtuigd en wilt u gebruik maken van ons inruilprogramma. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, laat ons uw oude analyser taxeren en ontvang een zeer aantrekkelijk inruilvoorstel. Wij zorgen voor de juiste én milieubewuste afvoer van uw oude spectrometer.