Upgrades

Blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software

Hardware- en software-upgrades

We doen ons uiterste best om onze analysers bij te werken en onze klanten toegang te geven tot de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Waar u ook bent, wat u ook nodig heeft, ons team biedt een snelle en uitgebreide service om u op het hoogste niveau te laten presteren.

Snel

Dankzij onze hardware- en software-updates haalt u het meeste uit onze instrumenten op de lange termijn en blijft u zo efficiënt en productief mogelijk werken.

Hitachi High Tech Science besteedt veel tijd aan product ontwikkeling en gaat in gesprek met klanten om manieren te vinden waarop ze hun activiteiten kunnen verbeteren. Als een upgrade de beste optie is, zorgen we ervoor dat u snel en zonder onderbreking over de nieuwste technologie beschikt.

Toegevoegde waarde

Onze instrumenten zijn langetermijninvesteringen die zijn ontworpen om jarenlang waarde toe te voegen aan uw activiteiten. Dankzij onze voortdurende ondersteuning kunt u uw concurrentievoordeel behouden.

Ons team van experts staat klaar om u een volledige training te geven over het gebruik van nieuwe technologie om de beste resultaten voor uw bedrijf te behalen.