NIEUWSBRIEF VOORJAAR 2017
  • Materials 2017
  • Voordelen van een GRADE database
  • Introductie X-MET8000 ExpertGEO (speciaal voor bodem, cement, archeologie analyse)
  • Vrijdag 30 juni 2017: Workshop metaalkunde en PMI
  • Bedrijfssluiting met Hemelvaart en Pinksteren
BEZOEK ONZE STAND OP DE MATERIALS 2017
Voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van materiaalanalyse bezoekt u ons op 31 mei en 1 juni op Materials 2017 in Veldhoven. We zijn te vinden op stand 37 en in het Experience Area. We laten in onze stand onder andere de Foundry Master Optimum zien. Dé benchtop optische emissie spectrometer voor de bepaling van materiaalsamenstelling. De succesvolle  X-MET8000, draagbare XRF analyser voor PMI, maar ook voor het meten van coating- en laagdikte. Tevens demonstreren we de nieuwe VULCAN (HH-LIBS)/ draagbare LIBS laser analyser welke vrij is van de wettelijke beperkingen die samengaan met röntgen systemen. Neem gerust uw sample mee en kom langs voor een analyse met één van onze spectrometers!

Meldt u
hier aan voor uw gratis bezoek!
Wilhelm Sanders, Certified Product Manager OES (MSC)
OXFORD INSTRUMENTS KEY TO METALS
Het aantal metaallegeringen groeit continu, waardoor het identificeren van het juiste materiaal op basis van chemische samenstelling steeds uitdagender wordt lees hier verder 

Lezing tijdens de Materials 2017 door Wilhelm Sanders, Certified Product Manager OES (MSC) Oxford Instruments Analysis.
Woensdag 31 mei, Zaal 1  13.15 - 13.40 uur.


Bekijk hier alles over de GRADE DATABASE
1INTRODUCTIE: X-MET8000 EXPERT GEO
Deze nieuwe veelzijdige handheld röntgen fluorescentie (HHXRF) analyser kan worden gebruikt voor geochemische analyses tijdens verschillende stadia van het mijnbouwproces en het uitvoeren van geavanceerde bodemanalyses.

De X-MET8000 Expert Geo Van Oxford Instruments is specifiek ontwikkelt om te voldoen aan de strenge eisen van de mijnbouw en de gewenste snelheid en het gemak tijdens bodemanalyses. Deze analyser is draagbaar, makkelijk te gebruiken en zorgt voor een drastisch vermindering van de behoefte aan laboratoriumanalyses en hun bijbehorende kosten, waardoor dit het ideale instrument is voor mijnbouw professionals. Lees meer. 
1WORKSHOP METAALKUNDE EN POSITIEVE MATERIAAL IDENTIFICATIE (PMI)
Voor alle sectoren en industrieën die metaal verwerken, gebruiken of verhandelen, is een nauwkeurige en betrouwbare positieve materiaalidentificatie (PMI) essentieel. Basis kennis van materiaalkunde is dan wenselijk om zo de juiste keuze voor de beste methode en technologie te kunnen maken. Bij het maken van een keuze spelen grote rol: efficiëntie, nauwkeurigheid , kosten- en tijdbesparing.

In samenwerking met
MATinspired organiseert  De Looper Analytical op vrijdag 30 juni 2017 een praktische workshop.

Inhoud: Tijdens deze workshop maakt de deelnemer kennis met metaalkunde en PMI. Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag met de verschillende PMI technologieën (laser, XRF en optische emissie).

Voor wie: werkzaam in de metaalwereld en meer kennis en inzicht wil in PMI (QA medewerkers, metaalkundige labs, NDO inspecteurs, ingangscontroleurs)

Waar: Gate2 - Aeroparc  Gilze-RijenLees hier meer over het programma van die dag. 
Direct inschrijven
BEDRIJFSSLUITING MET HEMELVAART EN PINKSTEREN 
In verband met Hemelvaartsdag zijn we donderdag 25 mei en vrijdag 26 mei aanstaande gesloten Vanaf maandag 29 mei zijn wij u weer graag van dienst.

Maandag 5 juni aanstaande, Tweede Pinksterdag, zijn we gesloten. 
www.delooperanalytical.com
LinkedIn
Twitter
Website
Copyright © 2017 De Looper Analytical b.v. All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@delooperanalytical.com

Meld je af voor deze nieuwsbrief